دربــاره نیـروپارســه

logos

معرفی شرکت تولید و توسعه ایستگاهی نیرو پارسه

شرکت تولید و توسعه ایستگاهی نیروپارسه در تابستان 1390 در راستای سیاست‌های کلان دولیت به منظور توسعه تولید برق در کشور با استفاده از نیروگاه های مقیاس کوچک و با هدف حضور قدرتمند در این حوزه تأسیس شد. در همین راستا، شرکت پس از مذاکره با شرکت صنایع سنگین هیوندای (HHI)، موفق به امضای تفاهم نامه همکاری بلند مدت با این شرکت شد.

 با ورود شرکت سرمایه گذاری خوارزمی به عنوان یکی از بزرگترین شرکت های سرمایه گذاری کشور به شرکت نیروپارسه و تقویت توان مالی شرکت، تفاهم نامه مذکور وارد فاز عملیاتی شده و زنجیره خدمات تخصصی شامل مشاوره، طراحی فنی و مهندسی، تأمین تجهیزات، نصب و اجرا، راه اندازی و بهره برداری و خدمات پس از فروش موتور ژنراتورهای گازسوز هیوندای توسط شرکت ارائه می‌گردد.

برخی از پروژه های شرکت تولید و توسعه ایستگاهی نیرو پارسه

نیروگاه 3/8 مگاواتی تولید همزمان برق و حرارت (CHP) طرشت

  • - اولین نیروگاه گازی هیوندای در ایران

  • - نقش شرکت نیرو پارسه : سرمایه گذار، مجری و بهره‌بردار

 

نیروگاه 25 مگاواتی تولید همزمان برق و حرارت (CHP) تنکابن 1

  • - نقش شرکت نیرو پارسه : سرمایه گذار و بهره‌بردار

 

نیروگاه 4/29 مگاواتی تولید همزمان برق و حرارت (CHP) فولاد سبا

  • - نقش شرکت نیرو پارسه : اجرای پروژه به صورت EPC

 

نیروگاه 25 مگاواتی حدیث مهر پارس

  • - نقش شرکت نیرو پارسه : تأمین کننده ماشین آلات

 

نیروگاه 25 مگاواتی تولید همزمان برق و حرارت (CHP) مگاتوان سیستم خاورمیانه

  • - نقش شرکت نیرو پارسه : تأمین کننده ماشین آلات

شرکت سرمایه‌گذاری خوارزمی

شرکت سرمایه‌گذاری خوارزمی درسال 1376 با سرمایه 100 میلیارد ريال به صورت سهامی خاص به ثبت رسید و در سال 1384 با هدف توسعه فعالیت‌ها، گسترش مشارکت در انواع طرح‌های سرمایه‌گذاری و ورود به عرصه صنعت سرمایه‌گذاری کشور، به سهامی عام تغییر یافت.

شرکت سرمایه ‌گذاری خوارزمی  طی سال‌های گذشته توانسته است سرمایه گذاری های خود را در صنایع پربازده متنوع سازد. این شرکت همچنین با توجه ویژه به مزیت‌های نسبی کشور و منطقه، ماهیت فعالیت‌های ذی‌نفعان استراتژیک و فرصت‌های سرمایه‌گذاری، محورهای عمده کسب و کار خود را در قالب برنامه راهبردی هفت‌ساله در هفت حوزه راهبردی، صنعت بانکداری، صنعت ساختمان و مسکن، معادن و صنایع معدنی، انرژی (صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و صنعت برق)، فناوری اطلاعات (با تأکید بر فناوری اطلاعات بخش بانکی کشور)، بازرگانی، و بازار سرمایه تعریف کرده است.